Friday, January 24, 2014

Arrange Hadiah-Hadiah G.A Yang Pending dan Susah Claim

Selepas aku fikir, macam mana nak tengok balik hadiah-hadiah G.A yang SANGAT susah nak claim, aku dapat idea gini. Aku buat satu pages (macam home tu), dan letak segala maklumat pasal hadiah2 G.A termasuk para sponsor punya link. Tapi tak semua yang ada dalam tu bermasalah. Sengaja aku letak tarikh supaya aku dan para pembaca semua tak keliru mana sebenarnya yang bermasalah. Kalau tarikh baru sangat claim, maknanya G.A tu baru habis.

Kalau tarikh tuntut tu dah berbulan-bulan, elakkan dari mengambil orang-orang berkenaan untuk sponsor G.A korang nanti. Dan hadiah topup pula, kalau dah mencapai sampai sebulan, fikir-fikirlah apa sebenarnya berlaku. 



So, mulai Januari 2014, aku susun cara gini. Supaya tak terlepas pandang dan pada masa yang sama, para penganjur G.A boleh nilaikan semula para sponsor sebelum mengambil mereka untuk sponsor G.A mereka.



2 comments:

  1. Replies
    1. sementara masih awal tahun, better susun gini. senang nak trace :)

      Delete