Friday, August 23, 2013

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA


Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

 Good Luck semua ^.^

23 comments:

  1. Salam singgah dari blog GA Diari Farisha.
    Nice one. Good luck ya tuan blog!

    Jemput singgah blog alieff:
    MY DOODLE STORY | Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana menyertai GA Farisha..Teruskan sharing GA ini untuk peluang memenangi Teddy Bear terbesar ..sebelum tu, dah baca ke entry tentang cara-cara memenangi GA ini??? Meh baca sini -> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/08/tips-menang-ga-saya-nak-teddy-bear-by.html

    ReplyDelete
  3. Good Luck Kak...saya pun nak join n cuba jugaa... :)

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan salam kemerdekaan from KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)
    Jemput singgah blog Kak Ummi :)

    http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak sudi singgah. salam perkenalan ye :)

      Delete
  5. goodluck :) dr GA yg sama..

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  6. Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi sebab ada sponsor baru…Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

    ReplyDelete
  7. Hye Assalammualaikum saya siggah sini dari giveaway yg sama :) Goodluck ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Btw let's join this super duper awesome giveaway ! :D

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/half-year-giveaway-by-nafaa.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/first-giveaway-ciknyoonyalita.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin_1.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/duo-mega-giveaway-by-fiqa-nsz-adam-faiz.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html ( BANYAK HADIAH TOPUP )

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html ( HADIAH DRESS LAWA DARI SOFTLY SHOP )

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html ( HADIAH TEDDY BEAR GERGASI )

    ReplyDelete
  8. nice entry dear..gud luck!!

    dr GA yg sama
    http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  9. nisa singgah follow sini.. good luck!!
    jemput singgah blog usang ni.. ada banyak ga yg ohsem!!!

    http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  10. Saya bw sini dari :

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    &

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

    ReplyDelete
  11. dari GA yang sama :)

    http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  12. Hi . kita singgah sini . Hihi :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  13. dari GA yg sama. done follow u ..singah sini pulak..jgn lupe komen ea

    http://annursyauqina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  14. Assalammualaikum...
    Good Luck yer, Moga2 kite sama2 Bertuah utk dpt Teddy Bear Besar tu. Aamiin :)

    ReplyDelete
  15. Singgah sini dari segmen yang sama,

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Kalau tak keberatan, joinlah GA nie sekali yea,

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html

    ReplyDelete
  16. Hye siggah sini :) Harini merupakan hari terakhir untuk join giveaway ini. Berdebar pulak tunggu keputusan pemenang :) Goodluck untuk awak ^^

    ReplyDelete
  17. As-Salam, Jemput join ga terbaru saya. Hadiah topup menanti anda :)

    http://aqueiez95.blogspot.com/2013/10/my-topup-giveaway-by-iezwa-razk_4614.html

    ReplyDelete